Amix Mr. Popper's® OatMash® - 2000 g
Mr. Popper's® Oat Mash® je extrudovaná ovesná mouka, speciálně navržena pro rychlou přípravu ovesné kaše nebo ovesného nápoje. Obsahuje přírodní ovesné vlákniny.
* Příchuť: |
Popis produktu: Amix Mr. Popper's® OatMash® - 2000 g
Mr. Popper's® OatMash® je vynikající rozpustná extrudovaná ovesná mouka, speciálně navržena pro rychlou přípravu ovesné kaše či ovesného nápoje. OatMash je ideálním zdrojem přírodní ovesné vlákniny.
Kaši či nápoj připravíte rychle a snadno. Obsahuje vlákninu, výborně chutná a zasytí na dlouhou dobu.
Příprava ovesné kaše: smíchejte 1 odměru (50g) s 200 ml horké vody či mléka. Dobře promíchejte dokud nezískáte konzistenci kaše. Počkejte 2 minuty. Kaši můžete dosladit medem či doplnit ovocem i oříšky. To už záleží na vaší fantazii.
Příprava ovesného nápoje: smíchejte 1 odměru (50g) s 300 ml vody či mléka. Použijte mixér nebo šejkr. OatMash® můžete také smíchat se svým oblíbeným proteinovým koktejlem.
Průměrné výživové údaje ve 100g:
Energetická hodnota: | 1431,8 kJ/339,6 kcal |
Bílkoviny: | 8,8 g |
Sacharidy: | 59 g |
z toho cukry: | < 2 g |
Tuky: | 5,6 g |
z toho nasycené: | 1,2 g |
Sůl: | < 0,5 g |
Vláknina: | < 9 g |
Upozornění: Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, sezamu, korýšů, oříšků a arašídů. Nevhodné pro celiaky!.
INFORMACE O PRODUKTU | |
Obsah balení: | 2000 g |
Váha 1 ks.: | 2 kg |
Výrobce: | Amix |
Neochucená varianta: Instantizovaná extrudovaná ovesná mouka. Ochucené varianty: Instantizovaná extrudovaná ovesná mouka, kakaový prášek (pouze pro příchuť: čokoláda&kokos, nugát&karamel, peanut butter cookies, čokoláda, banoffee), regulátor kyselosti: kyselina citrónová (pouze pro příchuť: jahoda&jogurt, lesní plody, limetka&jogurt), přírodní a přírodně identické aroma, barvivo: (příchuť jahoda&jogurt a wildberry - extrakt z červené řepy; limetka&jogurt – kurkumín), sladidla: Steviol glykosidy, sukralosa a acesulfam–K. |